Ето защо Галя Щърбева крие половинката си

Гласувайте за статията

Бракът й не е от най-щастливите

Макар, че телевизионерката Галя Щърбева има зад гърба си дългогодишен брак, тя никога не е показвала съпруга си на публични събития.

На практика ко-водещата на предаването „Комбина“ е в графата „семейни“ от цели седем години. До този момент обаче никой не я е виждал със съпруга й.

Галя Щърбева е омъжена за оператора от Нова тв – Петър Гюлчев. Той също работи за предаването „Комбина“, но за разлика от Галя не застава под прожекторите, а остава скрит зад камерите.

Преди броени дни бе разкрита мистерията, която е обгърнала брака на известната тв водеща. Вече стана ясна и причината, поради която телевизионерката не показва съпруга си пред широката общественост.

Галя Щърбева

Галя Щърбева на вечеря със съпруга си

Галя Щърбева се запознава с бъдещия си съпруг малко след като къса с радиоводещия Боби Цанков, който бе убит.
Оказва се, че бракът на Галя с Петър Гюлчев не е никак щастлив. Освен това тя е сериозно притеснена от факта, че половинката й не е някаква известна личност, мастит бизнесмен, известен продуцент или пък друга ВИП особа.

Казано с други думи Галя не може да се гордее с нищо свързано със съпруга й. именно поради тази причина е избрала да пази личния си живот в тайна.
Когато се омъжвала, 38-годишната хубавица не поканила почти никой от колегите си на сватбеното тържество.

При все, че тържеството било голямо и доста пищно, на него присъствали само трима от колегите й.
Сред избраниците се оказали Лора Крумова, Генка Шикерова и Николай Дойнов.

Присъствието на Лора Крумова на сватбата й било неизбежно, тъй като именно блондинката била тяхна кума.
Освен това трите приятелки са почти неразделни. Те прекарват дори отпуските си заедно – с каравани на къмпинг „Градина“.

Галя Щърчева не говори и за дъщеричката си Калина, която роди наскоро. Към днешна дата семейството живее в просторна къща в столичния квартал „Княжево“, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар