Десислава Радева ще бъде домакиня на Бриджит Макрон в България (Вижте как ще я изненада)

Десислава Радева ще бъде домакиня на Бриджит Макрон в България (Вижте как ще я изненада)
2 (40%) 1 vote

Десислава Радева и Бриджит Макрон явно са си станали големи приятелки.

Първата ни дама Десислава Радева ще бъде гид на френската си „колега“ по време на посещението на мъжа й у нас. Двете се срещната за първи път на Срещата на върха на НАТО, когато позираха заедно за няколко исторически снимки. Изглежда са си допаднали още от първата среща и сега искат да обменят малко опит.

Общото между двете Първи дами е, че не са особени обичани от избирателите на мъжете си. Дори скоро във Франция бе свикана подписка срещу въвеждането на поста Първа дама в Елисейски дворец. Така Еманюел Макрон си изпати от мераците да уреди съпругата си с „държавна работа“. За Десислава Радева всички знаем колко се изписа и изговори….

В края на месеца президентът и Първата дама на Франция ще гостуват у нас. Господин Макрон ще проведе среща с премиера Бойко Борисов и други представители на парламента. А докато тези срещи текат, съпругата му Бриджит Макрон ще разгледа някои от забележителностите на столицата в компанията на Десислава Радева.

Десислава Радева ще е домакиня на госпожа Макрон

Десислава Радева ще е домакиня на госпожа Макрон

Тя вече е изградила стриктна програма, за да може двете дами да видят повече места в София. Първото семейство на Франция ще посети морската резиденция Евксиновград в компанията на премиера. Но, преди това Бриджит ще посети Националния исторически музей със съпругата на Румен Радев и в компанията на Божидар Димитров, пише „Уикенд“.

Десислава Радева ще заведе госпожа Макрон и в храм-паметника „Св. Александър Невски“. Както традицията повелява, първото ни семейство ще дари видните си гости със скъпи дарове – реплика на ритона от Тракийското съкровище и ценна икона. Любопитно е дали премиерът Борисов ще успее да спази протокола и да избегне да пусне някоя шега към френската Първа дама на тема възраст…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар