Корина Шумахер се завърна под прожекторите (Възстановява ли се Михаел?)

Гласувайте за статията

Корина Шумахер е повече от пример за вярна и всеотдайна съпруга, върна се под прожекторите

Едва ли е имало по-вярна и всеотдайна съпруга от Корина Шумахер, от времето на Омировата Пенелопа. Съпругата на немския автомобилен състезател преди дни се появи в обществото на сина си на състезание и направо сияеше.

За първи път от месеци насам съпругата на Михаел Шумахер се появява на публично събитие. През повечето време тя е затворена в имението им в Женева, където не се отделя от съпруга си. След повече от 4 години битки, за да го върне към живота, Корина изглежда най-накрая е успяла. И самата тя се връща към живота.

Няма и помен от съсипаната жена, която запечатаха камерите на фотографите преди години. От инцидента с Михаел Шумахер, Корина стои далеч от прожекторите. Тя изключително рядко се появява на обществени прояви и изглежда толкова отчаяни, че мнозина я съжаляваха.

От последната обществена изява на Корина минаха повече от четири месеца. По всичко изглежда обаче, че тя вече се възстановява, а сияйната й усмивка не е свързана само със събитието, но и със сина й, който бе неизменно до нея.

Нито Корина, нито синът й направиха коментар за състезанието на спортиста. Михаел Шумахер претърпя тежък инцидент във френските Алпи през 2013 година. 3 месеца по-късно той бе тайно изведен от клиниката в Гренобъл и от тогава се възстановява в Швейцария. Корина дори превърна дома им в санаториум, за да може сама да се грижи за него.

Присъствието й на събитието, както и усмивката й, не оставиха съмнение, че състоянието на Шумахер малко по малко се подобрява. Преди няколко месеца мениджърката му Сабине Кем направи поредно обръщение към медиите, в което заяви, че здравето на Шумахер е личен въпрос, който те няма да обсъждат публично.

Корина Шумахер сияе от щастие, Михаел се поправя?

Корина Шумахер сияе от щастие, Михаел се поправя?

„Корина Шумахер, Михаел и близките им винаги са държали на личното си пространство. Повече няма да коментираме темата за неговото здраве“, бе категорична тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар