Тифани Тръмп си живее като принцеса извън Белия дом (Вижте как се забавлява)

Гласувайте за статията

Тифани Тръмп не иска да бъде президентска дъщеря, а глезена милионерка

Докато Иванка Тръмп се бори за имиджа на баща си в Белия дом, Тифани Тръмп го удари на живот. По-малката сестра от фамилията предпочита да се забавлява, отколкото да се занимава със строгия протокол на Вашингтон.

Измъквайки се от погледите на медиите, с мотива, че в Белия дом има достатъчно представители на фамилията Тръмп, Тифани си организира ваканция с приятели в Европа. Тя отскочи до Англия, след това до Берлин и Букурещ, където се държеше като обикновена туристка. Единственото, което издаваше присъствието й, бе фактът, че е придружавана от таен агент на всички турове.

Иначе самият Тръмп не изглежда особено нещастен от факта, че по-малката му дъщеря го раздава черната овца в семейството. Американският президент неведнъж се е изказвал изключително обидно за майка й, а освен това почти не проявяваше интерес към наследничката й. „Най-голямата му гордост си остава Иванка. Дори Мелания не може да се мери с нея. А синовете му неслучайно си избраха съпруги, които приличат на нея. Само и само да се харесат на баща си“, добавят хора от обкръжението на Тръмп.

За разлика от Иванка, която следва баща си навсякъде и с желязна воля се движи из водите на световната политика, то Тифани предпочита компанията на богати младежи. Като нея. Дори бодигардът й носи обувки на Ралф Лорън и дрехи на Армани, за да се слее с компанията й.

Иначе младата госпожица, която солидно се е окръглила, но това не й пречи да се появява в скандално къси панталонки и блузка. Тифани доволно разголи някои части от анатомията, демонстрирайки и безпощадния целулит по краката.

Тифани Тръмп си живее като принцеса

Тифани Тръмп си живее като принцеса

Все пак президентската щерка не пропусна да покаже, че подобно на баща си е влюбена във всичко златно. На ръцете й се кипреха няколко гривни, както и часовник, а чантата й беше на Шанел.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар