Мила Кунис и Аштън Кътчър с лятна вила за $10 млн. (Снимки от луксозния дом)

Гласувайте за статията

Мила Кунис и Аштън Кътчър пръснаха 10 млн. долара за лятна къща в Санта Барбара

Мила Кунис и половинката й се уредиха с вила на Калифорнийското крайбрежие. Курорта Санта Барбара където не можеш да не се сблъскаш с някоя холивудска звезда е приютил звездната двойка.

Крайбрежието на Тихия океан е привлекателно място. Със своето спокойствие Санта Барбара е предпочитана от звездите. Поради този факт Мила и Аштън не могли да устоят на очарователното кътче и вече се обзаведоха с морска вила. Където ще почиват и ще се радват на красивата природа.

Постройката, с която са се обзавели е от типа на класическия калифорнийски дом. За който е характерно, че е просторен, уютен и светъл. Прозорците на къщата са огромни и дават много светлина в шестте спални помещения. Всяко, от които е снабдено с прилежаща баня и тоалетна, предават от електронното издание tialoto.bg.

В новия дом на звездите ще има много пространство както двамата родители и двете им деца, така и за многобройните им гости.

Голямо удобство за семейството е, че само на метри от вилата се намира брега на океана.  А пък от другата страна може да се види гъста гора. Океан и гора в едно невероятно съчетание.

Голямо предимство за гордите собственици е обширната веранда. От която ще се наслаждават на изгрева и залеза на слънцето. За сметка обаче на доста малкия цветен двор новия имот има собствен плаж.

Едно от най-големите предимства на новата придобивка на Мила и Аштън били, че до имота не можел да припари папарак. Защото зоната била охраняема.

Разходете се из новия дом на звездната двойка в нашата галерия!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар