Джанлука Ваки го закъса здраво

Джанлука Ваки го закъса здраво
2 (40%) 1 vote

Италианска банка е наложила запор на имуществото му

Италианският милиардер Джанлука Ваки, който придоби известност като „танцуващият милиардер“, го закъса здраво.

Италианска банка е наложила запор на имуществото на звездата от Инстаграм.

Припомняме, че през миналата година Джанлука Ваки придоби известност в социалните мрежи с видеото, на което бе уловен танцът с приятелката му. Събитието се разигра на борда на луксозната яхта на милиардера.

Преди няколко дни Джанлука Ваки отбеляза своята 50-та годишнина. Той отпразнува рождения си ден подобаващо – с голямо парти. Той е потомък на състоятелно семейство. Баща му е собственик на компания за производство на опаковки и опаковъчно оборудване.

Джанлука Ваки

Италианска банка е наложила запор на имуществото му

В компанията на родителя си, Ваки заема поста член на Борда на директорите. Освен това е и собственик на 30% от акциите на компанията.
През миналата година той издаде и книга, в която разказва за живота си. В нея милиардерът споделя, че е взел решение да се оттегли от семейния бизнес.

Освен това Ваки е собственик и на компания SEA, а също така част от акциите на компаниите Еurotech и Toy Watch. Ваки е основател на марката за дрехи и аксесоари GV.
Според оценката на състоянието му, направено от италианското списание Il Fatto Quotidiano, то възлиза на стойност 1.1 млрд. евро.

Милиардерът не спира да публикува снимки в профилите си в социалните мрежи. От тях ясно личи колко приятно изкарва времето си на яхти, купони и в именията си.
Той притежава и сграда в най-стилния ски курорт на Италия – Кортина Д’Ампецо, която е построена през 1781 г.

Собственик е и на къща в Болоня с галерия музей и спа салон с турска баня, отбелязва „Вести.бг“.
Това разбира се далеч не е цялото имущество на милиардера. Има и дом, намиращ се на най-скъпата улица в Милано – Монтенаполеоне. Тя омайва с парижкия си чар всеки посетител.
В Порто Черво, Сардиния, той има имение на две нива с обща площ 1200 кв.м. луксозният имот е заобиколен от два огромни басейна. Именно това е мястото, на което са заснети повечето от танцовите му клипове, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар