Румен Радев спазва заветите на Петър Дънов

Гласувайте за статията

Румен Радев е заклет привърженик на Петър Дънов и неговите завети

Скандалите покрай Румен Радев не стихват. Но докато се вихреше поредният скандал покрай него, на широката общественост стана ясно нещо любопитно за президента.

Той стриктно спазва съветите на Петър Дънов. От 30 години Румен Радев при всяка възможност захвърля обувките.

Един от съветите на великия Учител е именно да ходим боси, защото по този начин тялото ни се зарежда с истинска енергия от земята. Именно този завет е след любимите на президента и той го изпълнява при всеки удобен случай.

Това се вижда и на снимката от вила „Калина“, на която той позира бос до две деца и съпругата си. Истината е, че докато си е вкъщи президентът ходи бос. Особено, когато не очаква никой. Той не предполагал, че снимката ще се появи в медиите. В противен случай едва ли би се снимал без обувки.

Снимката беше публикувана лично от съпругата на президента. Тя не намерила за необходимо да го предупреди, че ще сподели фотоса в социалната мрежа.

След появата на въпросната снимка, Румен Радев побеснял. Но въпреки това не се скарал с половинката си.

Приближени до президентското семейството коментират, че напоследък първата дама все по-често излага държавния глава. Но той не може да й се сърди, тъй като е луд по нея и й прощава, всичко което прави.

На няколко пъти той помолил Десислава Радева единствено да преустанови активността си в мрежата. Но очевидно не е бил достатъчно убедителен, тъй като тя продължава в същия дух.

Първата дама е изключително активна в мрежата. И въпреки, че активността й понякога определено вреди на президента, тя не се отказва, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар