Голямо нещастие сполетя Татяна

Гласувайте за статията

Прокоба застигна Татяна

Татяна преживява поредната драма. По-рано тази сутрин изпълнителката загуби майка си. Въпреки усилията на докторите от УМБАЛ „Свети Георги“ в Пловдив, 60-годишната жена е загубила живота си.

Както вече стана ясно, драмата с майката на Татяна се разигра тази вторник. Родителката на пайнерката претърпя тежък битов инцидент. Газова бутилка гръмна в ръцете й. Това се случи при опит на жената да смени старата бутилка с нова. Дори и при прехвърчането на най-малка искра и в студено време има риск от разиграването на подобна трагедия.

В комбинация с комбинация с високите температури, рискът от мощни експлозии с газови бутилки, се увеличава многократно, коментират експерти.

Малко след инцидента на място са пристигнали екипи на Спешна помощ и пожарна, по сигнал на съседи. Драмата се е разиграла в родния дом на Татяна в Съединение. Огънят е унищожил и част от фамилната къща.

Веднага след като научила за случилото се, изпълнителката отменила всичките си участия и се прибрала в Пловдив. Лекарите от пловдивската болница са направили всичко необходимо, но за съжаление се оказали безсилни пред тежките изгаряния и травми на жената.

Тя е била приета в болничното заведение с 25% изгаряния по тялото си. Пораженията са били предимно в областта на гърба и седалището.

При изгаряния над 25% шансът за оцеляване клони към нула, въпреки че медицинската практика познава и случаи на пациенти с по-висока степен на изгаряния, които са се възстановили.

Наскоро изпълнителката преживя още една драма. След 16-години съвместен живот, съпругът й поиска развод. Решението му било напълно неочаквано за звездата. След раздялата с него тя била принудена да напусне семейното жилище.

Пайнерката инвестира солидна сума в покупката на ново жилище, където живее със сина си.

Приятелките й са убедени, че тя е станала жертва на тъмна сили и вероятно й е направена магия, пише Хот нюлс.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар