Юксел Кадриев стана за смях

Гласувайте за статията

Юксел Кадриев се изложи отново

Юксел Кадриев стана за резил. Тв водещият се изложи за пореден път. Той се появи в ефир с мургава кожа.

Новинарят блесна с тен, който никак не подхожда на тв водещ. Очевидно е прекалил със солариума и резултатът не е никак добър. Оцветяването на кожата му подхожда повече на жител на Ню Орлиънс, отколкото на тв водещ от бТВ, пише ПИК.

Тъмният тен на водещия контрастираше на млечно бялата кожа на Виктория Петрова, която все още не е почивала на морето.

Напоследък Юксел Кадриев просто е нов човек, коментират колегите му от бТВ. Покрай екранната си половинка той се запалил по йогата. Но освен това, той е открил и още едно занимание, което му доставя голямо удоволствие.

Тв водещият подрежда графика си така, че всеки ден да му остава поне по един час, който да прекара с планината. Дори и през работните дни, той намира време за кратък отдих по пътеките на Витоша. Новинарят се спирал единствено, когато види река или друга природна красота, до която задължително се снимал.

За новото му увлечение не знае дори неговата дъщеря. Той предпочита да се разхожда сам в планината. Но откакто го прави, е наистина друг човек, коментират колегите му.

От намръщения Юксел Кадриев не е останал и спомен. Той идва на работа винаги усмихнат и поздравява всичките си колеги. Доскоро подминавал повечето от тях.

Последните клюки около него гласят, че има нова любима. С тайнствената дама скоро той прекарал почивните дни в Копривщица.

Юксел Кадриев е от хората, които ревностно пазят личното си пространство и едва ли ще разкрие коя е новата му изгора. Още повече след горчивия опит, който има с бившата си съпруга Бонка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар