Изритаха Дарина Сарелска от Нова тв

Гласувайте за статията

Ежедневното оперативно управление на новините и актуалните предавания се поема от Силва Зурлева

След грандиозния скандал, който се разпали след излъчването на скандалния репортаж на Васил Иванов, ръководството на Нова тв изрита Дарина Сарелска.

От кухнята на Нова тв издават, че след дълги преговори на висок тон, Дарина Сарелска все пак е приела да напусне по „взаимно съгласие.
Тя вече не е директор на „Новини и актуални предавания“ в медията.

Ежедневното оперативно управление на новините и актуалните предавания ще бъде поето от Силва Зурлева, която е член на Борда на директорите.
Нова тв разпространи изявление, в което се посочва, че целият екип благодари на Дарина Сарелска за усилията, допринесли за издигането на медията до сегашната й позиция.

Дарина Сарелска

Ежедневното оперативно управление на новините и актуалните предавания се поема от Силва Зурлева

От там изразяват увереност, че Сарелска ще успее и в бъдещите проекти, с които се захване.
На свой ред Силва Зурлева заявява, че ще продължи да работи с всички членове на екипа на новините и е уверена, че ще успеят да запазят високите постижения.

Дарина Сарелска бе категорична, че се гордее с това, което са успели да постигнат през последните 4 години. Благодарение на тези усилия, новините на Нова тв, са заели заслужената лидерска позиция на пазара.

Тя изрази увереност, че тази промяна в живота й, е за добро. Веднага след това допълни, че се надява промяната да донесе по-добри постижения и на Нова тв.
В края на изявлението си тя благодари за натрупания опит и заяви, че вече гледа напред, към бъдещите проекти.

В коридорите на Нова тв се носи мълвата, че истинската причина за изгонването на Сарелска е недоволството на шведските шефове заради наложената цензура в медията в последно време.
Те били категорични, че това по никакъв начин не кореспондира с налаганата от Нова тв позиция, че следват правилата на обективната журналистика.

Припомняме, че първият човек, който постави темата за налаганата цензура в Нова тв, бе разследващият журналист Васил Иванов.
Той напусна медията шумно, след скандал със Сарелска, която му спряла няколко репортажа, без да даде каквото и да било обяснение, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар