Ужас: Газова експлозия изпепели майката на Татяна!

Гласувайте за статията

Татяна не спира да плаче след трагедията с родителката й!

Поп фолк дивата Татяна не спира да плаче. Певицата е застигната от огромно нещастие. Експлозия е причинила дълбоки изгаряния на нейната майка. Възрастната жена решила да смени газовата бутилка с нова.

Татяна

Татяна се моли само майка й да се оправи, пожелаваме й го!

Но от нея се получило изтичане на газ. Дори и при по-хладно време поразиите са опасни, камо ли при тези горещини. От най-малката искра газът се възпламенява и така бутилката избухнала.

От взривът се разрушила почти половината фамилна къща в Съединение, където живее майката на Татяна. Моментално при родителката на поп фолк дивата пристигнали два екипа-на пожарната и на бърза помощ.

Пострадалата е настанена в болница „Св. Георги” – Пловдив за лечение. Тя е получила 75% изгаряния. Над 35% от тях са в областта на седалището и на гърба.

Според специалистите хората, получили над 25% поражения по кожата се считат за фатални. Но имало случаи хора и да оцелелите с повече от така получените рани.

През сълзи поп фолк дивата потвърди, че става дума наистина за нейната майка. Тя вече плътно е застанала до нея и прави всичко възможно нейната родителка да оздравее.

Татяна е казала, че ще направи и невъзможното , но ще се опита да спаси любимата си майка. Певицата е отменила вече и всичките си работни ангажименти.

Татяна е сред топ имената на „Пайнер”. Певицата се занимава освен с пеене и с мода, снима се като модел. Често е повтаряла, че в Съединение си е правела сиренето сама и си обича да си плеви градината.

Не се взима за звезда, но се стреми да радва феновете си с нови хитове. Една от нейните топ песни „Малкото коте” разбуни духовете и я изстреля на върха на музикалните класации миналото лято.

Тя отричаше тогава, че песента е адресирана към сексуалната забежка на Валери Божинов и излагацията му в мрежата. Тя пее от малка и една от големите й мечти е да стане част от фирмата на „Пайнер”.

Вече 14 години желанието й е факт. Но сега тревогата по пострадалата й майка не й дава мира и тя е готова да даде всичко от себе си, за да оздравее нейната родителка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар