Палавник: Съпругата на Юлиан Константинов го хвана с млада блондинка! (двамата са пред развод)

Гласувайте за статията

Юлиан Константинов отдавна е известен със слабостта си към нежния пол!

Оперният певец и бивш водещ на „Аз обичам България“ Юлиан Константинов пак е пред развод. Съпругата му Юлия не иска да го вижда и на снимка, след като надушила поредната му изневяра.

Юлиан Константинов

Юлиан Константинов отново бръкна в кацата с меда, жена му не ще да го види повече

Този път певецът забърсал яко парче от Пловдив – знойна блондинка, доста по-млада от него. Срещнал я случайно в града на тепетата преди няколко седмици и очите му останали в лицето и тялото й.

Известният със забежките си Константинов мигом споделил на приятели, че е хлътнал като ученик и ще се опита да направи връзка с това момиче. Е, опитал се и взел, че успял.

Радостта и на двамата влюбени обаче не траела дълго, тъй като съпругата на певеца моментално надушила какво става. Юлиан Константинов може и да е женкар, но хич не умеел да лъже и да прикрива следите си.

Особено зле бил той с модерните технологии и точно там жена му винаги го хващала в крачка. Този път тя видяла съобщенията до младата красавица в мобилния телефон на благоверния си. Докато преди време беше засичала негова гореща кореспонденция в интернет.

Разбира се, Константинов и дума не дава да се издума за развод с Юлия. Как ли не се обяснявал, мрънкал и извинявал, но уви – към момента тя е повече от непоклатима в решението си за прекрати брака си с него.

„Юлката обаче си е такъв – походи, походи, наиграе се и после си иска у дома. Там му е хубаво и спокойно. Само че този път на жена му й дойде в повече и никой не може да я вини“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар