Мария разкри истината за раздялата си с Християн Гущеров

Гласувайте за статията

Мария проговори за раздялата си с Християн Гущеров и разкри причината, довела до краха в отношенията им

Мария проговори за раздялата си с Християн Гущеров и разкри факти, за които не беше говорила досега.

Пайнерката сподели в ефира на телевизия „Планета“, че докато е била с него е живяла в същински затвор. Тя допълни, че си  е наложила прекалено много ограничения и лишения в името на връзката си с него. Двамата просто се разминали в даден момент. Поставянето на подобни ограничения в името на една връзка е напълно погрешен подход.

Изпълнителката отчита като голяма грешка отсъствието си от сцената. Мария допълни, че контактът с фенове и приятели след завръщането на сцената, й е върнал радостта от живота.

Според нея в началото на една връзка двама души винаги са си достатъчно и не изпитват необходимост да общуват с други хора. Но в даден момент това започва да тежи. За да общуват пълноценно двама души, те трябва да има какво да си споделят.

А при нея просто не е имало нищо ново за казване, тъй като се откъснала от живота в името на брака си с Християн Гущеров.

Мария сподели, че не е имала никакъв личен живот. Не просто се отказала от кариерата си, но и от срещите с приятелки. Тя допълни, че Християн й забранил да се среща с дружките си.

В резултат на всички тези ограничения, в един момент Мария изстинала към съпруга си. Тя е категорична, че човек не бива да се лишава от правото си на личен живот в името на нищо. В противен случай човек започва да се задушава и краят на връзката е неизбежен, пише ПИК.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар