Тони Стораро бесен: Сватбата на Фики е пред провал

Гласувайте за статията

Сватбата на Фики Стораро е на път да се провали

Сватбата на Фики Стораро е пред провал, научи ексклузивно ПИК. Причината за това е случилото се на годежа на младия изпълнител и къната на половинката му Гюлджан.

Точно преди седмица Тони Стораро имаше рожден ден. Фамилията реши да съчетае събитието с годежа на младия Стораро. Грандиозното парти се състоя край Астрономическата обсерватория в Шумен.

За да не смущава никой празника на семейството, Тони Стораро нае охранителна фирма. На купона бяха допуснати само близки на фамилията. Но въпреки това се събраха 500 души, които ядоха и пиха за сметка на рожденика.

Именно близките на клана Стораро създали голям проблем. Благодарение на тях цяла България стана свидетел на случилото се на купона. Роднините на известните изпълнители сподели в социалните мрежи снимки и видео записи от събитието.

Това най-много вбесило Тони Стораро. Освен това в медиите изтече информация и за предстоящата сватба. Младоженците решиха тя да се състои на 11 октомври. Но по всяка вероятност празненството ще бъде отложено, въпреки че вече е резервиран един от луксозните ресторанти в хотел „Маринела“.

Тони Стораро умува дали да не отложи сватбата, тъй като иска да избегне медийната шумотевица. Заедно с Фики Стораро двамата обмислят и други варианти.

Едно е сигурно – тържеството ще протече под засилени мерки за сигурност. На него ще присъстват само най-близките на двете фамилии. От сега Фики и баща му са решили гостите да бъдат допускани без мобилни телефони.

Устройствата ще бъдат съхранявани в друга зала и след приключване на тържеството всеки от гостите ще си получи обратно телефона, пише ПИК.

Първоначално намерението на Фики Стораро беше сватбата да се състои идната година. Не е изключено той отново да се спре на този вариант.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар