Златка Райкова изкърти фитнеса: Вманиачила се е по тялото си!

Гласувайте за статията

Златка Райкова не може и ден, без да прекара часове във фитнеса!

Златка Райкова е запалена на тема фитнес и перфектно тяло. Тя постоянно следи новостите и гледа как се правят упражненията. В началото Златка имаше и треньор, но вече предпочита да тренира сама.

Златка Райкова

Златка Райкова минава границите на нормалното в спортуването

Златка Райкова се вманиачи. Русата Златка се е отдала изцяло на ….фитнеса. Плеймейтката обикаля родното Черноморие в компанията на свои дружки.

Но въпреки че почива интензивно, настоящата дизайнерка отделя много време и за любимия си спорт. „Тя вече е заприличала на Хълк”, не спират да я подмятат из форумите.

Защото Русата Златка непрекъснато качва снимките си по социалните мрежи, за да се фука със стегнатата си визия.И с перфектното си тяло.

Моделката обаче не обръща внимание на негативните коментари за напомпаната й външност.

„Спортът е моята същност”, отговаря тя на злобарите. Преди Златка Райкова тренираше с треньор, но сега предпочита сама да си прави упражненията.

Дали е закъсала финансово или пък гаджето й Георги Валентинов я ревнува, историята мълчи. Но определено Русата Златка предпочита да се поти над уредите във фитнеса сама.

Дали все още е с ММА боецът е с нея също е твърде спорна тема. Двамата така и не открехнаха темата дали са заедно или вече всеки си е хванал пътя.

И сега модната дизайнерка не предпочита да говори за личния си живот. Вече си е взела поука от публичността за миналите й гаджета и връзките които завършваха с провал.

Единственото, за което коментира са модните й дрешки, които шие и продава, и как точно тренира.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар