Виктория Бекъм бясна: Стана реклама на анорексията!

Гласувайте за статията

Виктория Бекъм място не може да си намери след тази реклама, която я свързва с анорексията!

Виктория Бекъм е бясна на гаврата с анорексията. 43-годишната бивша спайска е готова да съди кафене, което й е причинило емоционалната травма. Заведението в английския град Тайнсайд е пуснала твърде скандална реклама.

Виктория Бекъм

Виктория Бекъм ще съди това заведение

Бруталното изображение е качено на миниван, на който се е щракнал и мениджъра на заведението. До него е залепен постер.

Нарисуваното на него именно докарало всички бесове на съпругата на легендата Дейвид Бекъм.

Там има изобразена карикатурно свръх слаба и непривлекателна девойка. И под рисунката е написано „Виктория Бекъм” и „икона на анорексията”.

Всичко това е гарнирано с още по-пикантен надпис, който гласи: „Нашата пица е още по-тънка от Виктория Бекъм”.

Екипът на Виктория Бекъм е силно възмутен от това, което са си позволили да замесят името й като реклама от заведението. За тях това не е само обида към Виктория Бекъм.

А и към всички слаби жени. Съпругата на Бекъм възнамерява да защити честта и достойнството си по съдебен път. Тя е категорична, че няма да позволи на никой да се гаври с външността й.

Спайската винаги се е гордяла с перфектната си фигура. Въпреки че е майка на четири деца, дизайнерката е полагала грижи за визията и тялото си.

Твърди с упорити тренировки и строг хранителен режим, но не и с пластични операции. Виктория Бекъм едва на няколко пъти си е признавала за хирургическите корекции, които си е правила в миналото.

Ето я въпросната реклама

През 2014 година госпожа Бекъм разкри, че си е махнала изкуствените цици, които си сложи, когато бе певица. Бившата поп гърла призна тогава, че е извършила огромна грешка в младостта си и че изпитва вина от това, че дълго време го е крила.

Затова тя така остро приема всеки един присмех за физиката си. И е готова да се бори докрай с всяка една обида за безупречния й външен вид.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар