Скандал: Митко Пайнера гони Галин от компанията! (виж коя певица е виновна – още подробности)

Гласувайте за статията

Галин е на път да излети от Пайнер заради своята колежка!

Любимецът на тийнейджърките Галин е изпаднал в немилост и всеки момент може да излети от „Пайнер“. На прицел го е взел не друг, а самият шеф на компанията Митко Пайнера, който все повече му набирал и търсел кусури.

Галин

Бъдещето на Галин в Пайнер е поставено на карта, Митко Димитров го е взел на мушка

Причината за отношението на инженер Димитров към Галин е неговата колежка Лорена, с която младокът записа обща песен. Въпреки че парчето и видеото са реализирани с благословията на Митко Пайнера, изведнъж той обърнал плочата.

Видно е, че песента на Галин и Лорена се промотира много рядко в Пайнер и по-често във фирмата, в която работи певицата. А и Димитров е наложил да бъдат изрязани кадри от клипа, защото на няколко места се виждали дори зърната на Лорена.

„Галин е много притеснен. Той работеше спокойно като вярваше, че Митко Пайнера е зад гърба му и ще направи пробив. Но сега буквално се е шашнал и не знае какво да очаква“, коментират близки до изпълнителя източници.

Колкото до Лорена, припомняме, че тя беше първа дружка с Галена. Чаровницата на Пайнер е тази, която я направи певица, но после двете прекъснаха отношенията си.

Причината е в Лорена, която за благодарност на приятелката си, дори окраде нейното видео „Хавана тропикана“ и направи клип със същия кубински стил.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар