Абрамович би шута на красивата си съпруга Даша: Светът е в шок!

Гласувайте за статията

Роман Абрамович би шута на красивата си съпруга Даша!

Милиардерът Роман Абрамович и неговата съпруга Даша Жукова се разделиха официално. Собственикът на „Челси” имаше десет годишен брак с половинката си.

Абрамович

Милиардерът Абрамович заряза жена си Даша

Двамата отглеждат и две общи деца. През 2009 година се ражда сина им Арън Александър, а четири години след него на бял свят идва и дъщерята Лия Абрамович.

За раздяла на бизнесмена и неговата съпруга се заговори още през 2009 година. Но тогава слуховете така и не се потвърдиха. Сега двамата направиха общо изявление.

За да се разбере, че имат еднакви възгледи за това. Според изявлението им се разделят като приятели и всеки поема по собствения си път.

„Въпреки че се разделяме, ние си оставаме приятели. Имаме общи деца, за които ще продължаваме да се грижим заедно. Ще продължим да бъдем и партньори в общите проекти, над които работим заедно”, съобщиха и двамата съпрузи пред елитни издания.

Това е трети брак за Роман Абрамович. Двамата са заедно с Даша от 2005 година, три години по-късно се женят на тайна церемония.

До 214 година успяват да запазят брака си в пълна тайна. Състоянието на собственика на английския футболен клуб се оценява на 9,2 милиарда долара и това го прави 139-ия най-богат човек на света.

Дария или Даша Жукова е с 14 години по-млада от 50-годишния руски милиардер. Тя е дъщеря на руски петролен магнат.

Изучила се е в Америка и е един от най-големите играчи на световния пазар за изкуство. Заедно с мъжа си са основатели на музея за модерно изкуство в Москва „Гараж” и културния център в Санкт Петербург „Остров Нова Холандия”.

Английските таблоиди вече спекулират колко ще получи Даша след развода със съпруга си.

Абрамович е и бивш губернатор на руския окръг Чукотка. Милиардерът е известен със страстта си към лукса. Той притежава втората по големина яхта в света и много недвижими имоти по цялото земно кълбо.

Английските таблоиди вече спекулират колко ще получи Даша след развода със съпруга си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар