Ивайла Бакалова заклейми българските мъже: Ще излизам само с чужденци! (виж тук)

Ивайла Бакалова заклейми българските мъже: Ще излизам само с чужденци! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Ивайла Бакалова от години живее в Дубай заедно с дъщеря си!

Красивата ни бивша Мис България Ивайла Бакалова живее в Дубай от години. Тя е там, заедно с дъщеря си Рая, която вече порасна и надмина майка си по хубост. Двете са си напълно достатъчни една на друга, тъй като Ивайла не е имала мъж до себе си от три години.

Ивайла Бакалова

Ивайла Бакалова не ще българин

И твърди, че такъв изобщо не й липсва. Нещо повече – хубавицата признава, че се е отдала на работата си, на детето, на себе си и на приятелите си. И за първи път в живота си се чувства свободна, щастлива и пълноценна.

Колкото до евентуалната й бъдеща любов, то тя била категорична, че не иска и да поглежда български мъж. Да си кажем право, разбираме я. Тъй като през годините тя преживя не една и две несполучливи връзки с нашенци.

„В България гледат на мен като на трофей или като на кифла. Повечето хора се влияят от написаното в медиите и не дават шанс на отсрещния, за да го опознаят. Не искам да бъда използвана, нито прецаквана отново. Искам този, с когото някой ден ще бъда, да ме обича първо като човек и личност“, признала Ивайла Бакалова.

Тя отдавна не се е връщала в родината и май не смята да го прави. Можем да я засечем тук единствено по празници като Коледа, когато пристига с Рая за няколко дни, за да види близките си.

Дори рождения си ден тази година отпразнува на френската Ривиера и изобщо не се отби до столицата. Поведението й повече от ясно показва, че България с нищо не я е заслужила, нито пък събужда носталгия в нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар