Изненада! Роман Абрамович се развежда след 10 години брак (Подробности)

Гласувайте за статията

Милиардерът Роман Абрамович е на прага на третия си развод.

След 10 години семеен живот и три деца, Роман Абрамович и Даша Жукова обявиха едновременно, че са разделени и скоро ще бъдат и разведени. За да спрат спекулациите кой е поискал тази стъпка, те направиха публични изявления по едно и също време. В тях заявяват, че ще продължат да си бъдат приятели, родители на децата си и бизнес партньори.

Едва две години след сватбата им се заговори за развод. Но Роман Абрамович и дизайнерката успяха да запазят брака си до сега. Разбира се, веднага изниква въпросът кога точно и по каква причина са се пропукали отношенията им и любовта си е отишла безвъзвратно. Според много руски медии, до развода се е стигнали след системни изневери и от двете страни.

Роман Абрамович скоро отново ще бъде ерген

Роман Абрамович скоро отново ще бъде ерген

Роман Абрамович бил хлътнал до уши по 40 годишната прима балерина на Мариинския театър Диана Вишнева, а Даша Жукова въртяла горещ роман с журналиста Дерек Бласберг. Засега, обаче, тези твърдения са само в сферата на предположенията. НАй-вероятно все още законните съпрузи ще изчакат финала на развода, за да афишират новите си любовни връзки, пише blitz.bg.

Тръпката на милиардера е омъжена, но това не й пречи открито да флиртува с него. Роман Абрамович и Диана Вишнева се запознават преди три години и от тогава все си намират поводи да се появяват заедно, предимно на културни събития или благотворителни такива. Даша пък посрещна 2017 г. именно с Бласберг, така че нищо чудно слуховете да се окажат истина!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар