Кирил Домусчиев се фука с уникален часовник за 100 бона (Вижте повече) Преглеждания: 6503

0
Оценете този post

Кирил Домусчиев носи на ръката си часовник-уникат, и марката и качеството са най-доброто

Кирил Домусчиев сложи бг богаташите в джоб. Собственикът на „Лудогорец” се обзаведе с уникален часовник. Тиктакщото бижу е оценено за 100 бона. Може да се каже, че милионерът носи на ръката си стойността на цял апартамент.

Часовникът е един от 25-те модела на швейцарската бижутерска фирма „Кустос”. Това е любимата марка на най-големите богаташи в света. Моделът. Който си е харесал шефа на КРИБ е известен с името „Цветна буря”. С бижуто се сдобил преди два месеца когато ходил в командировка в Женева по бизнес въпроси.

Корпусът на часовника е произведен от черна стомана съчетана с розово злато. Стъклото е от сапфирен кристал за да издържа на удари. Най-интересното е, че върви в комплект с три различни каишки. Които могат да се сменят според случая.

Едната е от телешка кожа, другата е от кожа на алигатор. А третата е от специален текстил, който заради високата си устойчивост се използва в военната индустрия. На самия циферблат могат да се видят инкрустирани 25 рубина, предават от електронното издание, лидер в светските новини hotarena.net.

Не само външния вид на швейцарския часовник е впечатлителен. Мъжкия аксесоар е създаден по специална технология. Той е напълно водоустойчив на 100 метра под вода. Патентованият механизъм прави 28 000 вибрации на час.

Според слуховете Кирил Домусчиев има голяма колекция от баровски часовници. Този новия не бил най-скъпия сред тях. Имало такъв, за който бил платил двойно – 200 хиляди лева.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.