Мръсотия: Годежът на Фики Стораро и Гюлджан превърна Шумен в кенеф!

Мръсотия: Годежът на Фики Стораро и Гюлджан превърна Шумен в кенеф!
1 (20%) 1 vote

След годежа на Фики Стораро и Гюлджан Шумен потъна в боклуци!

Фики Стораро и неговата Гюлджан оставиха мръсотия след годежа си. Двамата спретнаха пищно тържество в центъра на Шумен. Но след шумния годеж е оставала мръсотия като след селски събор.

Фики Стораро

Фики Стораро и Гюлджан не се погрижили да си съберат боклуците, оставили цигания навсякъде

Поп фолк певецът и неговата избраница дадоха седем бона на общината, за да им разреши да правят тържество в центъра на града.

Пайнерът и неговата избраница направиха пищно тържество, но боклуците след него са купища, негодуват хората. Те са категорични, че след като общината име разрешила и прибрала парите, сега е редно и да почистят.

Фики и красивата Гюлджен пристигнали на годежа си с карета. Гостите на купонът бяха петстотин човека. Те бяха от страната и чужбина. Там пристигна и семейството на бъдещата булка. Фамилията им от години живее в Белгия.

На пищната гощавка пяха певци от родината и от чужбина, натоварена да се грижи за певческата част на купона бе Бони.

Датата на сватбата на двамата влюбени гълъбчета е определена за 11 октомври. Тя ще бъде отново обещаващо пищна, но този път в известен столичен хотел.

Преди церемонията двамата млади ще имат предсватбено тържество. Те ще имат пътешествие до испанския остров Ибиза.

Те ще прекарат десетина дни на тузарския курорт. Любопитното е, че двамата няма да спят в една стая, тъй като още нямат брак.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар