Джино Бианкалана се наду като пуяк: Шокира всички край морето! (още подробности)

Гласувайте за статията

Джино Бианкалана се върна в България, за да покаже, че е номер едно!

Надут като пуяк се върна от Америка Джино Бианкалана. Победителят от Вип Брадър миналия сезон в момента обикаля всички тузарски курорти по родното Черноморие.

Джино

Джино Бианкалана се е сдобил с още по-голямо самочувствие

Джино е забелязван в Слънчев бряг, Свети Влас, Елените, Лозенец и все места, на които може да се покаже като тузар. Той не спира да пръска пачки по заведенията и дискотеките като е захвърлил дори патериците, с които се прибра в родината.

Свидетели разказват как Бианкалана е с група приятели на морето и буквално не слиза от мощния си червен Мерцедес. „Обикаля с него и ясно личи, че наблюдава кой го е видял и кой не. Нарочно кара бавно и с надънена музика, че да не остане и един човек на улицата, който да не го познае. Голямата работа е станал, няма що!“, коментират очевидци на фукнята му.

Пита се обаче откъде Джино Бианкалана разполага с такива пари, че да пръска пачки като милионер на морето. След като месеци наред беше на легло и се възстановяваше от катастрофата с мотор, която претърпя в Чикаго.

Явно семейният им бизнес върви добре и мама и тате са кихнали доста кинти на отрочето си. Големеенето на Бианкалана обаче не остана незабелязано и от дружката му Светлана Василева. Която, за да не го обиди, смънка, че Джино просто имал „умерено“ самочувствие.

Дали той ще е и един от участниците в следващия сезон на Биг Брадър Ол Старс, това предстои да разберем малко по-нататък. Засега ще се задоволим с щуротиите му край морето.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар