Горещо: Симона от „София Ден и Нощ“ показа яко барабанче на плажа! (мъжете луднаха)

Гласувайте за статията

Симона от „София Ден и Нощ“ разбива с тяло, невероятна е!

Невероятна красавица е Симона от „София Ден и Нощ“. Калина Иванова, както е истинското име на риалити героинята, не пропуска и ден, без да се щракне по бански на плажа.

София Ден и Нощ

Симона от „София Ден и Нощ“ изби рибата с невероятно барабанче на плажа

В момента снимките на сериала са замразени, тъй като актьорите са в заслужена почивка. И Калина Иванова отпраши към морето. Тя обикаля морските ни курорти с гаджето си като кара всички мъже на плажа да му завидят.

Симона от „София Ден и Нощ“ сложи в малкия си джоб яката дупара Гери-Никол и показа, че тя е тази, чието барабанче може да изпоти всекиго. Стройна и с изваяни форми, красавицата се е сдобила с неизброими фенове в социалната мрежа.

Припомняме, че наскоро се заговори, че тя и партньорът й в сериала Асен се канят да напуснат продукцията. Като по сценарий уж ще заминат за Щатите да си търсят късмета.

Дано това да не се окаже истина, тъй като „София Ден и Нощ“ само ще изгуби. Стотици почитатели на Симона и Асен се зарекоха, че няма да гледат и минута от филма без любимците си. Паралелно от това обаче в момента текат кастинги за нови актьори, така че предстои да видим какви ще са промените в сценария.

Надяваме се отново да може да се радваме на чара и красотата на Симона и на искрената й любов с Асен. Защото те са двамата герои, които придават неподражаема харизма на филма и са основните виновници за високия му рейтинг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар