Корнелия Нинова изритва Нона Йотова от парламента?

Гласувайте за статията

Актрисата е на път да изгуби удобното си депутатско място

Председателят на БСП – Корнелия Нинова, е на път да изрита народния представител Нона Йотова от парламента.

Запознати издават, че над главата на Нона Йотова, са надвиснали много черни облаци.
Актрисата, която се изявява като народен представител, е получила ултиматум от ръководството на партията-столетница.

Ако иска да запази ценното си депутатско място, Нона Йотова трябва да промени работата си в парламента.
От кухнята на БСП разкриват, че Корнелия Нинова здраво нахокала половинката на бившия вътрешен министър Богомил Бонев. Според вътрешна информация, конското й е четено по настояване на колегите й.

Нона Йотова

Актрисата е на път да изгуби удобното си депутатско място

Всички те били недоволни от работата на актрисата и постоянно я топели пред Корнелия Нинова, че не върши нищо в пленарната зала.
Дори извън нея не участва в партийния живот на БСП.

Депутатите от червените редици били недоволни от факта, че Нона Йотова се изявява като примадона, сякаш се намира в Народния театър. Те обаче са категорични, че в Народното събрание се иска здрава работа, за която тя очевидно не е подготвена.

Освен това те подчертали пред Корнелия Нинова, че групата им има най-висока активност в сравнение с останалите. Единственият народен представител от червените редици, който не е свършил нищо, е Йотова, посочват те.

Всички останали са взели участие в писането на закони, изказвания, дебати, комисии, въпроси и питания към министри…
Те не скрили разочарованието си от пълната апатия, която е обхванала Нона Йотова, откакто е седнала на депутатското кресло.

Очакванията им били тя да вземе отношение поне по наболелите проблеми в сферата на културата. Имайки предвид, че тя е действащ артист, тази тема я засяга лично. Тя обаче дори и по този въпрос не си направила труда да си мръдне пръста.

Осъзнавайки, че над главата й са надвиснали черни облаци, Йотова все пак събрала кураж и направила първото си изказване за трите месеца, откакто е депутат. Това се е случило в последните дни, преди парламентът да излезе в отпуск, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар