Би Ти Ви замеси страната ни в международен скандал

Гласувайте за статията

Венелин Петков, е на път да превърне медията в адвокатска кантора на Цветан Василев

Би Ти Ви успя да въвлече България в международен скандал.

Зрителите на медията се гневят, че от известно време насам, е паднала до нивото на редова кабеларка.

Напоследък Би Ти Ви сякаш се опитва да въвлече страната ни в международен скандал.
Няма друго обяснение на факта, че шефът на новините на Би Ти Ви – Венелин Петков, е на път да превърне медията в адвокатска кантора на обвиняемия банкер беглец Цветан Василев.
На всичкото отгоре той пренебрегва всички легитимни държавни институции.

Би Ти Ви

Венелин Петков, е на път да превърне медията в адвокатска кантора на Цветан Василев

Припомняме, че специализираната прокуратура привлече Цветан Василев към наказателна отговорност за 146 престъпления на обща стойност над 2.75 млрд. лева.
Ако обаче се вярва на информацията на Би Ти Ви, той не носи никаква отговорност, при все, че е извършител на кражбата на века.

Според тях той трябва да бъде оневинен още на мига и да се върне на бял кон в родината си, за да продължи мръсните си сделки.
Очевидно желанието на медията да защити Цветан Василев е повече от огромно.

Вчерашната им емисия новини дори започна с безумната информация, че Доналд Тръмп може да се занимае лично с казуса КТБ и обвиненията срещу Цветан Василев.
Запознати посочват, че процедурата по закона „Магнитски“, който би могла да осигури защита на екс банкера, ако бъде одобрена от президента на САЩ, може да трае между шест и девет месеца.

Тази прогноза бе дадена от Джоузеф Огъстин в ефира на Би Ти Ви. Той е представител на консултантската фирма „Джей Дабйъл Ю Ай“.
Фактът, който възмути силно зрителите на медията бе, че устата на лобиста Огъстин, която е натъпкана с пари от КТБ, продължи да ръси глупости, без да му бъде зададен нито един неудобен въпрос.

Зрителите недоумяват как е възможно това да се случва в „телевизията на всички гледни точки“, за каквато имат претенциите, че са, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар