Георги Гергов готви отмъщение на Корнелия Нинова

Георги Гергов готви метеж в БСП
1

Георги Гергов забавя, но не забравя.

Разгорялата се преди няколко месеца битка между Георги Гергов и Корнелия Нинова е на път да избухне с нова сила. Този път клечката ще драсне червеният активист и мастит бизнесмен от Пловдив. Той има да си връща на лидера на БСП Корнелия Нинова, че го изгони от изпълкома на партията и смята да го направи в най-скоро време!

Разцеплението в БСП става все по-осезаемо и в основата му стои именно Георги Гергов. От партията издават, че опозиционерите на лидера Корнелия Нинова се готвят за създадат нова политическа фракция, чиято цел е да подкопае единственото на левицата. това си е чиста пробив опит за метеж в политическото ляво!

Прогоненият пловдивски олигарх е готов да се завърне на бял кон на политическата сцена, събирайки сподвижниците си. Сред тях се отличават имената на Красимир Янков, Явор Куюмджиев, Атанас Мерджанов, Борис Цветков, Георги Божинов и Михаил Миков. Те са обединени от това, че пострадаха от новите правила в устава на БСП, наложени от Корнелия Нинова.

Георги Гергов готви метеж в БСП
Георги Гергов готви метеж в БСП

А сега червената предводителка е на път да се сблъска с отмъщението, което й готвят Георги Гергов и компания. Те вече са имали първа среща в Пловдив и са нахвърляли план за действие. И последствията от тази срещата не закъсняха.

Варненските социалисти изпратиха „кърваво писмо“, в което обявяват Нинова за „вредна за партията“ и изявяват искане за нов партиен лидер.  Това писмо бе изпратено до всички структури на партията на страната. Засега Корнелия не е коментирала действията на Георги Гергов и неговите последователи. Със сигурност, обаче, е притеснена какъв ще бъде техният следващ ход, особено след като й се заканиха, че не е вечна, пише retro.bg.

1 коментар
  1. РАДИ казва

    АМИ ДА,ТЯ Е БЕЗКРАЙНО ГЛУПАВА И,СМАХНАТА.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.