Чичото на Димитър Бербатов се занимава с магии

Гласувайте за статията

Димитър Бербатов може да се срамува от брат си, но пък се гордее с чичо си.

Оказва се, че Димитър Бербатов не е единствената гордост на рода. Докато брат му Асен се забърка в мръсни сделки и очерни името си, чичото на двамата оказва помощ на хиляди хора в нужда и е наистина тачен и обичан. Вероятно се чували за отец Стоян Бербатов.

Щом чуете името му, няма как да не го свържете с великия ни футболист. Е, двамата наистина имат връзка, и то не само роднинска, но и силно емоционална. Отчето пък е известен с това, че се занимава с магии. Но не с правенето им , а с успешното им разваляне. Затова и много хора в беда го търсят ежедневно в църквата  „Св. Архангел Михаил“ в село Еленово край Благоевград.

Именно там чичото на Димитър Бербатов се е отдал на служба на Бога и помага с каквото може. От уста на уста се носи мълвата, че само с молитви успява да разваля заклинания и магии. Повярвалите и усетилите ефекта само на думите му са категорични, че те имат магическо действие и побеждават всяко зло!

Още от млад Стоян се запалва по богословието покрай само една книга. След години завършва висше теология и се отдава на църковна служба. Но, преди това да се случи, отчето се пробва да бъде колега на Димитър Бербатов. Бързо, обаче, разбира, че това не е неговото поприще. А днес е на мнение, че е по-добре да имат една звезда вкъщи.

Чичото на Димитър Бербатов е обичан от хиляди

Чичото на Димитър Бербатов е обичан от хиляди

Известният племенник на свещеника го навестява в храма при всяка възможност. Отец Стоян не крие, че фамилията му е помагала в много ситуации. А, за да се отблагодари, приел присърце каузата да развива футболни турнири сред свещените. самият той вече стои далеч от коженото кълбо и предпочита шаха, по който го е запалил синът му, пише pik.bg.

Чичото на Димитър Бербатов не разчита на известния си родственик да му оправи живота. Сам издържа семейството си и искрено се възхищава на благотворителната му дейност. Моли се само братът на футболиста най-сетне да се вразуми и да влезе в правия път, за да не очерня фамилията, която има два повода за гордост!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар