Йоанна Драгнева се фука с годежен пръстен (Васко Ананиев й предложи брак)

0

Йоанна Драгнева се готви за булка, сгоди се за гаджето си и се фука с диамантен пръстен

Йоанна Драгнева от раз прежали Ненчо Балабанов. Певицата ще става булка. Гаджето й бившият на Соня Васи Васко Ананиев е поискал ръката й.

Още вчера блондинката пусна снимка във Фейсбук където показва ръката си. На която блести диамантен пръстен по-силно от яркото колорадски слънце. Почитателите й веднага разбраха намека, че диамантът е годежен пръстен.

Никога до сега Драгнева не е била с това бижу. Явно, че скоро ще се чуят новини за предстоящата й сватба.

Влюбените пиленца Йоанна и Васко пазят връзката си в тайна и не искат да се шуми около тях. Двамата се намират на колорадския Голям каньон и независимо един от друг пускат снимки в социалната мрежа. Но никой от двамата не показва на фотосите любимия си. Обаче на един от кадрите, който Ананиев публикува се виждат изящни женски крака. Които принадлежат на Йоана. Няма спор, че са нейни защото певицата само преди два дни се показа с баща си във Фейсбук обута със същите елегантни обувки.

Така, че от една небрежност цялата тайнственост на връзката им отива по дяволите. Но защо ли да се крият? Според слуховете Ананиев не е бил причина за края на връзката на  Драгнева с Ненчо. Те се били разделили заради изчерпване на отношенията. А  Драгнева по-късно срещнала новия си любим, предават от bgdnes.bg.

В същото време комедийния актьор  не си губи времето. Говори се, че докато бившето му гадже е на косъм да сключи брак Балабанов завъртя главите на няколко красавици. А в момента си има тайнствено гадже. На което за нищо на света не иска да разкрие името.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.