След годеж на Фики остана истински погром! (Вижте последствията от пищния купон)

След годеж на Фики остана истински погром! (Вижте последствията от пищния купон)
2 (40%) 1 vote

Фики, Гюлджан и родата вбесиха шумеци с последствията от пищния годеж.

В сряда вечерта Фики и Гюлджан официално се сгодиха на шумно тържество, съчетано с рождения ден на Тони Стораро. Купонът се проведе на открито на едно от най-красивите места в Шумен – при обсерваторията на шуменското плато. На мястото бяха приспособени около 300 шатри, които да приютят стотиците гости.

Дори токът, прокаран до там, не издържа на натоварването и се стигна до неговото спиране. Но, това е бял кахър пред вакханалията, която годениците и гостите им са оставили. Боклук с килограми и повредена инфраструктура изненадала неприятно шуменците на деня след шумното тържество.

Фики пръсна десетки хиляди само за годежа

Фики пръсна десетки хиляди само за годежа

Оказва се, че коловете за шатрите са били поставени в асфалта. Това е наложило той да бъде пробит стотици пъти и сега вече е невъзможно да се използва като паркинг, както до преди броени дни. Местните се надяват част по-скоро общината да се заеме с възстановяването на щетите от мащабното тържество, за което ще се говори още дълго.

Бъдещият младоженец Фики и родата му са платили 7 хиляди лева на община Шумен, за да им позволят да празнуват двойник си празник на избраното от тях място. Затова сега се очаква с част от тази сума да се възстанови асфалта, както и да се изчисти изрядно местността. Със сигурност в района не са виждали такова чудо, а и надали друг път ще видят, пише hotnews.bg.

И след тях погром…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар