Изумиха света: Уилям и Кейт нямат това в дома си! (виж тук)

Гласувайте за статията

Уилям и Кейт смаяха всички, но са напълно прави в решението си!

Уилям и Кейт са прекрасни родители. Кралските особи наскоро посетиха Полша и Германия. Принцовете бяха там заедно с двете си деца, принц Джордж и принцеса Шарлот.

Уилям и Кейт

Уилям и Кейт искат да дадат на децата си истинско и щастливо детство, браво!

Отзивите за официалната им визита в тези две страни били повече от положителни. За пореден път кралското семейство показа, че се държат повече от естествено и непринудено.

Но не само те са получили овации. Двете им деца също били адмирирани и спечелили сърцата на всички.

Отдавна се знае, че Кейт и принц Уилям искат да осигурят на двете си деца напълно нормално детство. Дори са записали наесен сина си принц Джордж в такова училище, където ходят най-обикновени деца.

Кралица Елизабет Втора не била съгласна с това тяхно решение, но младото семейство устояло на това, което направили.

Според US Weekly принц Джордж харесвал всич ко, което се движело на колела. Малката Шарлот пък била страстна почитателка на куклите от Дисни.

И най-вече на принцесите. „Тя самата не съзнава, че си е истинска принцеса”, коментират в Бъкингамския дворец.

Херцозите на Кеймбридж нямали съвременни технологии през своето детство. Липсвали им и различни джаджи. Затова искали децата им да имат напълно нормално детство.

Да тичат навън, да си играят с играчки. Те ги оставяли доста дълго да стоят на открито и да се занимават с такива игри, които да им развиват въображението.

Затова Кейт и нейния съпруг забранявали в дома им да има таблети и компютри. Двамата родители имали идея да задържат децата си колкото се може по-далеч от тези придобивки на цивилизацията.

Те били единодушни в това и искали децата им наистина да играят повече навън, да комуникират и да се забавляват, но не пред чудесата на съвременните технологии.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар