Бременната Десислава дебелее ударно: Феновете обаче я обожават! (виж тук)

Бременната Десислава дебелее ударно: Феновете обаче я обожават! (виж тук)
2 (40%) 1 vote

Десислава може да е дебеличка, но пълни клубовете!

Ангелогласната Десислава става все по-голяма с всеки изминал ден. Певицата дебелее ударно като явно хормоните й бушуват с пълна сила. Нормално е като се има предвид, че е бременна.

Десислава

Десислава не спира да качва килограми, но бие колежките си по участия и фенове

Говори се, че Десислава е в петия месец. А това кара мнозина да се чудят и маят как ли ще изглежда тя след още два месеца примерно. Разбира се, това са „тревоги“ предимно на клюкари и злобари. Защото другите обожават Деси и й го показват.

Под другите имаме предвид многобройните й фенове, които сякаш са започнали да я обичат тройно повече от преди. Десислава не може да смогне от участия по нощните клубове, които се пръскат по шевовете всеки път, когато тя гостува там.

За ужас на много нейни колежки с уж перфектни тела, ще кажем, че Десислава пълни клубовете така, както те не са й сънували. Това се дължи на ненадминатия й глас и излъчване, с което просто пленява публиката.

Иначе, извън пълнотата, близки до певицата разкриват, че тя се чувства добре. Радва се на крепко здраве и стабилен апетит, който си й личи, разбира се.

Хубавото е, че половинката й Павел Лазаров не само е плътно до нея, но нито веднъж не я е укорил за килограмите. Нито пък я кара да спортува или да се ограничава в храната. Та нали трябва да се роди едно хубаво и здраво бебче…

Ние също им го пожелаваме от сърце и нямаме търпение вече да разберем дали отрочето на Деси и Малката Кобра ще е момче или момиче. Както и как ще го кръстят, естествено.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар