Преслава смаза Павел: Нямам общо с него, нито с друг! (виж как излъга всички)

Гласувайте за статията

Преслава явно изобщо не се вълнува от чувствата на гаджето си!

Тежък удар по егото и чувствата на Павел Лазаров нанесе Преслава. Поп фолк дивата, която доскоро публично прегръщаше и целуваше гаджето си пред всички и не й пукаше кой ще ги види, днес се обърна. На 180 градуса.

Преслава

Преслава се отрече от Павел Лазаров и го смаза тотално

Певицата заяви категорично, че е сама и до нея няма никакъв мъж. Нито Павел Лазаров, нито друг. „Нямам нищо общо с никого. Сама съм, доволна и щастлива съм. И не искам да чувам за мъже, поне на този етап от живота ми“, отсече пайнерката.

Петя от Добрич заяви, че в момента се е концентрирала само върху себе си и кариерата си. Което обаче разгневи мнозина от феновете й, при това с право. Защото ако трябва да бъдем честни, последната песен на Преслава беше пусната по Гергьовден.

Това е парчето „Пада звезда“, преди което Петя се похвали с нова песен чак миналата година. И това ако е мисъл за феновете, здраве му кажи. Май любимката на Митко Пайнера се е измързелила и лежи на стари лаври.

Не е ясно обаче защо отрича за мъжете в живота си и не иска да се издума за друг след края на връзката й с Жоро Бирмата. Сякаш хората не знаят, че въртя бурна любов със Станимир Гъмов, с Фики Стораро и с още няколко мъже.

Докато не се появи Павел Лазаров и всички си казаха, че най-после се е кротнала. Затовори се дори за сватба, а какво направи Преслава – изходи се на метеното.

Едва ли Лазаров няма достойнство, за да продължи да бъде с нея, след като тя публично го отхвърли.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар