Принцеса Даяна през сълзи: Денят на сватбата с Чарлз бе най-кошмарният в живота ми!

Гласувайте за статията

Мечтата за милиони се е превърнала в истински ужас за принцеса Даяна!

Да се омъжиш за принц би трябвало да бъде сбъдната мечта, но не и ако се казваш Даяна Спенсър. За нея денят, в който каза „Да“ на принц Чарлз, е кулминацията на кошмара, в който живя с години. Най-ужасният ден от живота й е този, в който милиони по света я видяха в булчинска рокля. Това признава самата тя в разпространените по случай годишнината по смъртта й записи на телефонни разговори.

Даяна пристана на принц Чарлз на 29 юли 1981г. Сватбата се превръща в истински фурор не смао заради роклята за десетки хиляди с огромен шлейф. Тогава принцесата на Уелс е само на 20 години и усеща огромен натиск върху себе си. Преди да се сгоди за сина на кралица Елизабет за 24 февруари, двамата са се виждали едва 13 пъти!

Сватбеният ден е сбъднат кошмар за принцеса Даяна

Сватбеният ден е сбъднат кошмар за принцеса Даяна

Въпреки това, представителите на кралския двор прибързано взели решението за годежа и сватбата сякаш вместо младите. А докато напирала Чарлз да се ожени за Даяна, кралицата по никакъв начин не давала индикации да приема топло снахата си. Спенсър много пъти се обръщала за съвет към нея, но тя никога не се е отзовавала на молбите й.

На фона на прибързания брак, принцът не се свени да изневерява на съпругата си и да не го крие от нея. Даяна не веднъж е подхващала темата за Камила, а Чарлз й е отговарял най-нагло, че няма да е единственият монарх без любовница, пише clubz.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар