Путин е богат колкото Гейтс и Безос накуп! (Вижте на колко се равнява богатството му)

Путин е богат колкото Гейтс и Безос накуп! (Вижте на колко се равнява богатството му)
3 (60%) 1 vote

Владимир Путин ще се окаже най-богатият човек на света!

Руският президент Путин слага в малкия си джоб всички видни милиардери в световен мащаб. Имена като Бил Гейтс и Джеф Безос се споменават винаги, когато говори за хората с най-голямо богатство в света. Но, оказва се, техните милиарди, взети заедно, не са достатъчни, за да стигнат сумата, която Владимир притежава!

Собственикът на „Амазон“ и създателят на „Майкрософт“ често се конкурират в класации за най-богатите хора на света. Това кой ще бъде на първо място зависи от повишаването или спада в цените на акциите на компаниите им. Но, колкото и високи нива да достигнат те, двамата предприемачи все си остават с богатство около 90-те милиона долара.

Путин е първенец и по власт, и по пари

Путин е първенец и по власт, и по пари

А Путин успява да натрупа два и повече пъти по-голямо богатство за годините си начело на властта в Русия. Според американски финансов експерт и предприемач, президентът е използвал целенасочено и с цел лична облага влиянието си многократно, за да събере тези над 200 милиарда долара. Разбира се, те са разпръснати на малки парчета и предимно са вложени, а не чисто пари, пише 24chasa.bg.

За състоянието на Путин много се е изговорило и със сигурност ще продължава да се говори. Но точната му стойност е доста трудна за оценяване и ще остане по-скоро като легенда около името му. Но, никой не би оспорил, че огромната власт, която притежава, няма как да не върви и с огромно богатство!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар