Десислава Радева с пореден ПР ход – вижте как пазаруват в кварталния магазин (ФОТО)

Гласувайте за статията

Десислава Радева продължава с акцията си за изграждане на „народен имидж“.

След като бе сериозно критикувана заради външния си вид и поведението си, бившата ПР-ка на ВВС и настояща Първа дама Десислава Радева се зае със задачата да лъсна имидж. нейната стратегия вече е пределно ясна на всички и поредният й ход сякаш не изненада толкова, колкото предишния.

Наскоро в интернет пространството се завъртя кадър, на който босия президент позира със съпругата си и две деца. Снимката уж била за семейния архив, пък лъсна по всички медии. И то заради своеволието, с което Десислава Радева вбеси президента!

Вместо да си вземе поука, обаче, тя продължава да се прави на изкусен ПР стратег. Поредният кадър на президентското семейство извън протокола е от кварталния магазин за хранителни стоки. Този път Румен Радев не просто е с обувки, но и с костюм. А Първата дама е е елегантен тоалет, отново доста шарен.

Президентът и Десислава Радева пазаруват необезпокоявано

Президентът и Десислава Радева пазаруват необезпокоявано

Двамата са щракнати да плащат покупките си на касата. На номера с папарашката снимка, обаче, надали някой се е вързал! Повече от ясно е, че кадърът е направен целенасочено и разпространен отново от Десислава Радева. Така тя продължава своята линия под мотото „Избран от народа, част от народа“. Официално се води, че фотото е видяло бял свят в профила на някой си Петко Дюлчев.

Но дали осъзнава, че всички нейни действия рефлектират не особено положително върху имиджа на държавния глава?! Разбираме, че иска съпругът й да стане любимец на целия народ и се чуди как да го постигне. Но подобно чудо българите никога не са виждали и няма как да не го обърнат на сатира и пародия. А Десислава Радева определено успя да разчупи всички клишета, с които президентската институция така бе свикнала!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар