Рачков кой?!… Мария Игнатова тотално забрави бившия си! (виж тук)

Гласувайте за статията

Мария Игнатова тотално забрави любовта си с Димитър Рачков!

Мария Игнатова напълно загърби връзката си с Димитър Рачков. Чаровната блондинка дава постоянно индикации, че двамата с комика не са двойка. И връзката им от миналото вече не е актуална.

Мария Игнатова

Рачков явно изобщо не липсва на Мария Игнатова

Водещата на Х фактор прекарва малкото си свободно време с всеки друг, но не и със симпатичния актьор. Двамата живяха няколко години под един покрив, но вероятно нещата при тях са се изчерпали категорично.

И вече няма какво да си дадат един на друг. Поведението на Мария Игнатова говори, че русокосата фурия вече е напълно свободна жена.

И няма никакво намерение да бъде в една компания с един от водещите на „Господарите на ефира”.

Това показва и факта, че доскорошната двойка вече никъде не се появява заедно. Те нямат съвместни участия, нито се появяват на светски събития. И така е от началото на годината, като преди това нещата не бяха такива.

На партито след финала на имитаторското шоу „Като две капки вода”, Димитър Рачков бе без дама до себе си. Мария Игнатова вече не живее при любимия си в тузарския комплекс , а в кв. „Драгалевци” при майка си.

В момента Мария Игнатова участва в кастингите на поредния сезон на Х фактор, където отново ще е водеща. Но дори и свободното си време тя не прекарва с актьора.

Вчера следобед сексапилната блондинка бе с другата водеща на музикалното предаване Алекс Раева в частен басейн. Компания във водата им правеше един от менторите на шоуто Любо Киров.

Тримата се забавляваха от сърце и душа. А по постоянната усмивка по лицето на Игнатова си личеше, че тя изобщо не страда за Митко Рачков.

Друг път папараци пък са я засичали в компанията на доста по-млад и сексапилен мъж от комика.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар