2 лъжички, 3 седмици: Тази уникална смес топи корема напълно! (виж тук)

Гласувайте за статията

Ако искате да стопите корема си, то не пропускайте тази страхотна смес за отслабване!

Мнозина всячески се опитват да стопят паласките и корема си, но без успех. Да, вярно е, че те се свалят като че ли най-трудно. Особено ако човек работи на бюро или друга застояла работа.

корема

С тази смес гарантирано ще стопите корема си и то бързо, чудна е

Има обаче супер ефикасна смес, с която само за три седмици ще успеете да стопите корема си напълно. И това е самата истина, изпробвана от мнозина, не само у нас.

Трябва да се снабдите само със 125 грама хрян, три лимона и три лъжици истински мед. Добре е лимоните да са измити предварително не само с вода, но и с оцет.

Сместа се приготвя като се пасира в блендер хряна и към него се добавят нарязаните на филийки лимони, но заедно с кората. Само семките им ги махаме.

Сместа си я слагаме в буркан, който се затваря добре и я държим на хладно в хладилника като я приемаме всеки ден по посочената за това схема.

Най-добре е да се приема сутрин от сместа, а после да се изпива една чаша с топла вода. Това се прави два пъти на ден като се взима по една малка лъжичка от сместа. Три седмици пък трае целият курс на приема й.

Запомнете, че ако пиете топла вода всеки път, когато сте приела това чудо, с тялото ви наистина ще се случат чудеса. Ефектът е невероятен и ще успеете да стопите корема си за нула време.

А ако по време на приема успеете да се откажете напълно от безалкохолните напитки и от захарта и сладкишите, никой няма да ви познае след това. Вероятно и вие самите няма да се познаете като се погледнете в огледалото. Ще останете очаровани от визията си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар