Галена отвратена: Втората й най-добра приятелка след Преслава я предаде! (виж какво направи Лорена)

Гласувайте за статията

Галена вече едва ли ще се довери на жена приятелка в живота си!

Чаровницата Галена отдавна се слави с доброто си сърце и непринуденост с хората. Може би в това обаче е и най-голямата й грешка, тъй като мнозина се възползват и я предават.

Галена

Галена е предадена от уж приятелка за втори път, наглата Лорена я окраде

След края на приятелството й с Преслава, с която Галена беше като сестра и делеше всичко, днес тя получи нов удар. Пак от жена и пак от дружка. Става дума за втората й най-вярна приятелка след Петя от Добрич. А именно певицата Лорена.

Треторазрядната певачка, която именно Галена вкара в бизнеса, я окраде жестоко. Тя присвои идеята на две от най-хитовите парчета на смядовката – „Хавана тропикана“ и „Боже прости“.

Сигналът беше подаден от почитатели на Галенчето, които скочиха срещу Лорена. Последната се е снимала в клип, който всячески прилича на обстановката при звездната й колежка.

Разбира се, Лорена няма пари и не може да си позволи да снима скъп клип в Латинска Америка, затова се е позиционирала в една стая. Всичко около нея обаче наподобява типичната за Куба обстановка.

Това едва ли ще се хареса на Галена, която никога не си е позволявала да гледа в чуждото канче, камо ли да краде идеи, тоалети и прочие. Със сигурност Лорена ще е следващата, която смядовката ще отстрани от живота си занапред.

„Неблагодарна никаквица! Ако не беше добротата на Галена, тая Лорена щеше да пее само на бостана, където й е мястото. Селска пръчка некадърна“, обиждат я доста жестоко по интернет форумите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар