Ще се изненадате от това, което направи Антон Хекимян

Гласувайте за статията

Всички са изненадани от факта, че Василена не е с него

Напоследък Антон Хекимян прави гаф след гаф. Далеч не става въпрос за телевизионния екран, а за личния му живот.

През последните няколко дни водещият на сутрешния блок по Би Ти Ви се е отдал на пълна почивка. За никого не е тайна, че той излезе в отпуск, а горещия стол в студиото, бе зает от бившата му екранна половинка Биляна Гавазова.

Всички обаче са изненадани от факта, че Антон Хекимян не споделя почивката си със своята половинка Василева Гръбчева. Припомняме, че дългогодишната му приятелка работи като репортер в Нова тв.

Антон Хекимян

Всички са изненадани от факта, че Василена не е с него

Приятелите на Антон Хекимян дори твърдят, че той споделя почивката си с друга жена. Тв водещият се е покрил в родната си Стара Загора, където живее семейството му, както и най-близките му роднини.

Изборът на Хекимян да прекара отпуската си в родната Стара Загора не е никак случаен. Той имал нужда да се откъсне максимално от светския живот и интригите, които кипят в столицата. А и всеки знае, че няма нищо по-хубаво от това да се върнеш в родната си къща.

Той така е организирал времето си, че всеки ден разпуска със семейството и верните приятели още от ученическите му години.
Мнозина обаче са изненадани от факта, че вместо да замине с Василена на морето, където да палува, той прекарва времето си в компанията на баба му.

Истината обаче е, че това е подаръкът за баба Тонка от страна на Антон Хекимян по повод рождения й ден. Достолепната жена е рожденичка и именно поради тази причина любимият й внук й е посветил голяма част от отпускарското си време.
Тя става на 89 години.

Самият Антон Хекимян пожелал на баба си да е жива и здрава и да ги радва още дълги години, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Ще се изненадате от това, което направи Антон Хекимян”

  1. Мима

    авг. 03. 2017

    Всички са изненадани от факта, че Василена не е с него – четем в заглавието. Кои „всички“. Аз, например не съм изненадана.

Добавете коментар