Утрепаха го: От фен клуба на Гери-Никол избухнаха с разкрития за Галин! (виж тук)

Гласувайте за статията

Фенове на Гери-Никол не спират за заливат с информация за певците!

Фенове на Гери-Никол вчера разпространиха тайни снимки и клипове от рождения й ден. На който твърдяха, че е била пияна. Днес пък отново почитатели написаха второ писмо до сайта ХотАрена.нет, в което вадят компромати срещу поп фолк звездата Галин.

Гери-Никол

Този път феновете на Гери-Никол нещо яко са се пообъркали с Галин

Ето какво си мислят, че са разкрили младоците. Предаваме думите им в писмото едно към едно.

„Здравейте! Ние сме от фен клуб на Гери-Никол и решихме да Ви пишем, за да се опитате да разберете нещо повече по въпроса. На рождения й ден са присъствали доста известни личности, като Цецо Андреев, Атанас Колев и т.н.

Тя е празнувала като истинска кралица, а края на партито е празнувала във варненски клуб на участие на Галин.

Тук искаме да вмъкнем, че се натъкнахме и на снимка на Галин и със Сузанита – дъщерята на Орхан Мурад. Интересното в случая е какъв го играе Галин – истински мъж или е и на двата бряга.

Имаме доказателства, че се е натискал и с момиче от Пловдив, с който мислим, че има взимане даване. Най-интересното е, че си има и приятел на име Ивайло, с който е неразделен и спят заедно по хотелите.

Гей, истински мъж или и на двата бряга е Галин – това е въпросът? Всичко ще ви докажем със снимки и се надяваме да публикувате написаното от нас и името ни“, пише в писмото на осторожните фенове на Гери-Никол.

Този път обаче не им провървя на „детективите“. Защото самият Галин прихна в смях и призна, че въпросният Ивайло е негов… брат! Ти да видиш!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар