Елена Йончева заряза семейството си

Гласувайте за статията

Червената депутатка се отдаде изцяло на политическата си кариера

Червеният депутат Елена Йончева заряза семейството си.

В последно време тя живее като истинска амазонка. Някогашната топ репортерка се е отдала изцяло на кариеризъм и е с още по-големи амбиции в сравнение с преди. От ранни зори до късен мрак Елена Йончева прекарва в тичане по партийни дела. От близкото й обкръжение издават, че напоследък изцяло е занемарила задълженията си като съпруга и майка.

По всичко личи, че съпругът й – архитект Пламен Тодоров, с когото са заедно от седем години, я разбира и подкрепя. Само по този начин Елена Йончева може да си позволи такъв забързан ритъм на живот.
За разлика от мнозина той изглежда не е и ревнив, тъй като приема съвсем спокойно срещите й с чужди мъже.

Елена Йончева

Червената депутатка се отдаде изцяло на политическата си кариера

Само преди няколко дни блондинката бе изловена с респектиращ господин в центъра на София. Червената депутатка е прекарала в компанията му повече от час.
Двамата се усамотили и задълбочено обсъждали важни дела като почти през цялото време шептели.

За свидетелите на срещата обаче си остава загадка какво е обсъждала Елена Йончева с въпросния господин. Така или иначе е факт, че помежду им не е проличала никаква близост, което издава, че срещата по всяка вероятност е служебна.

Освен това едва ли нещо друго е в състояние да накара Йончева да изгуби от ценното си време, което е отдала изцяло на политическата си кариера.
Напоследък тя ври и кипи в партийните дела. Времето й е заето до такава степен, че няма време да седне да се наобядва или навечеря на спокойствие.

Цял ден похапва на крак, тичайки по различни задачи. В ранни зори отива в парламента, а часовете от следобед до вечерта, са посветени на среши извън Народното събрание.
Прави впечатление, че се храни изключително нездравословно – основно с тестени храни като пици и баници, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар