Трагедия сполетя семейството на Миролюба Бенатова

Гласувайте за статията

Известната журналистка изгуби баща си

Семейството на известната журналистка Миролюба Бенатова бе сполетяно от трагедия.

Една от звездите на Нова тв споделила пред най-близките си приятели, че преди броени дни е изгубила баща си. Родителят на Миролюба Бенатова е издъхнал преди малко повече от месец. Тя обаче е категорична, че няма никакви намерения да търси наследство от починалия си родител Емил Габриел.

Известният юрист напуснал този свят след дългогодишно боледуване. Той оставил патентованото си бюро „Д-р Емил Бенатов и Партньори“ на своите съдружници.
Запознати припомнят, че то бе едно от най-реномираните в България. От услугите му се възползваха мастити родни бизнесмени и международни корпорации.

Миролюба Бенатова

Известната журналистка изгуби баща си

Миролюба Бенатова твърди, че родителят й не й дължи нищо и няма никакви претенции към наследството, което е останало от него. Тя не отрича, че макар да са разделени с майка й от доста години, той винаги е плащал парите, отредени според закона.

Журналистката не е отрасла пред очите на биологичния си баща. Истината е, че родителите й решили да се разведат още докато била невръстно хлапе. Детството й преминало в компанията на майка й и втория й съпруг – журналистът от руски произход Василий Жукивски.

Въпреки всичко тя винаги е поддържала добри отношения с биологичния си родител. Дори ползва неговото фамилно име, пише pik.bg.

Преди броени дни актрисата Деси Тенекеджиева също изгуби своя родител. Трагичната вест бе съобщена от самата нея на профила й в социалната мрежа.
Талантливата актриса написа, че баща й ще остане завинаги свързан с Варна, баскетбола, морето и любимия му баскетболен клуб „Черно море“.

Тя излива душата си, споделяйки, че за родителя й, семейството и къщата са били най-святото нещо на този свят.
Подчертава, че Иван Тенекеджиев е живял достойно, честно и безкомпромисно и си е тръгнал от този свят с гордо вдигната глава, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар