Лора Крумова с разтърсващо признание за парализата, която е преживяла

Гласувайте за статията

Лора Крумова с тъга си спомня кошмарен момент от зората на кариерата си.

Лора Крумова има солиден журналистически опит зад гърба си. При прохождането в професията, и тя, както и повечето си колеги, се е сблъсквала с кошмарни моменти, които са били на път да я откажат от журналистиката. Водещата е само на 21 години, когато се сблъсква очи в очи с огромно предизвикателство.

Лора Крумова е една от малкото родни репортери, които получават виза за Либия. Тя пътува с делегацията на тогавашния външен министър Соломон Паси за поредното дело срещу медиците ни. Но дори не е предполагала какво я чака в далечната страна!

Освен че няма достатъчно опит и не може да се подбере до необходимата информация заради кошмарната цензура, водещата на „Комбина“ попада в истински ад! Делегацията е заведена в детска болница, пълна със заразени пациенти. Всичко е било предварително подготвено и дирижирано. В болничното заведение ги посреща тълпа побеснели родители. Тя буквално им се нахвърля.

Лора Крумова не иска и да си спомня за този момент

Лора Крумова не иска и да си спомня за този момент

Лора Крумова и до днес си спомня много ясно този момент. Тогава едва си поема въздух. А от стрес и уплах лицето й се парализира. Тя не може да изрази никаква емоция, нито да проговори. Тогава нервите на Паси също не издържат и той се разплаква. Сълзите му някак накарват наговорените родители да ги оставят на мира, пише hotarena.net.

Лора Крумова е категорична, че по-голям стрес в кариерата си не е преживявала. А това посещение в Либия със сигурност я е калило достатъчно и подготвило за жестокия свят на журналистиката. Сега тя избягва подобни стресови ситуации и предпочита да го дава по-лежено, занимавайки се с по-леки теми.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар