Синоптичките на Нова тв направиха пикантни разкрития

Гласувайте за статията

Гери Малкоданска успя да събуди любопитството на зрителите

Синоптичките на Нова тв – Никол Станкулова, Деси Банова и Гери Малкоданска, направиха пикантни разкрития в ефир.

Едва ли има човек, който да не познава красавиците, които всеки ден съобщават прогнозата за времето от екрана на Нова тв.

Те винаги греят със слънчеви усмивки, дори да съобщават, че ни очаква дъждовно време. Безспорно, те са тези, според чиято прогноза съобразяваме плановете си за деня.
Деси Банова скастри колегата си Краси Боев с думите: „Какво правиш, в ефир сме?“, когато реши да направи репортаж за тях.

Нова тв

Гери Малкоданска успя да събуди любопитството на зрителите

След това Деси Банова сподели, че живее под огромен стрес. Основната причина за това, е че през септември дъщеричката й тръгва на предучилищна.

За сметка на това пък Никол Станкулова се пошегува с колегата й. Тя заяви, че всичко и навсякъде е луксозно, а веднага след това добави, че ако не било така, нямало да дойде.

Когато дойде реда на Гери Малкоданска, тя обърна особено внимание на покрива, от който често съобщават прогнозата за времето в ефира на Нова тв.
Тя бе категорична, че това е покривът, на който е изкарала най-дълго време. След това подчерта, че ако някой ден има деца, задължително ще ги заведе там.

Разбира се няма да пропусне и да спомене факта, че е прекарала голяма част от времето си на него.
След това признание, Гери Малкоданска веднага бе контрирана с въпроса дали не е бременна.

Тя обаче отсече категорично, че не е. в типичния си закачлив стил Гери попита дали изглежда твърде дебела. След това пък заяви, че е жена и е абсолютно в рамките на нормалното да мисли за деца.

За да задоволи любопитството на почитателите си, Гери Малкоданска сподели, че е сериозно обвързана. Тя посочи, че се чувства изключително щастлива във връзката си, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар