Внимание! Плъзна нов вид измама

Гласувайте за статията

Бъдете особено внимателни

В действие вече е нов вид измама, което доказва за пореден път, че обирджиите, са изключително изобретателни.

Бъдете особено внимателни и си отваряйте очите на четири. В никакъв случай не се успокоявайте, че на вас това не може да се случи. Истината е, че всеки може да стане жертва на измама по един или друг начин.

Крадците и измамниците притежават безкраен набор с иновативни методи, благодарение на които да придобият имуществото ви.
Достатъчно е да направите само една грешна стъпка и после ще съжалявате дълго време.
За никого не е тайна, че всичко се случва за броени секунди.

измама

Бъдете особено внимателни

Към днешна дата алармите на автомобилите, са доста трудни за елиминиране. Те са снабдени със системи, които осигуряват доста високо ниво на сигурност и надеждност. Но и това не е в състояние да спре извършителите на измама.

Напоследък все повече хора предпочитат да пазаруват от моловете. Представете си, че сте паркирали автомобила си в някое по-тъмно кътче на паркинга на мола. След като вече сте си напазарували и се запътите към автомобила, виждате, че на предното ви стъкло има банкнота.

Вероятно първата мисъл, която ще ви мине през ума е, че днес е късметлийският ви ден. Но това не е така. Обикновено измамниците слагат по-големи копюри, за да привлекат вниманието ви.

Това обаче се оказва поредната измама. Обикновено те избират да ги сложат на автомобили, които са обърнати с предното стъкло към някаква стена. В такъв случай нямате видимост, преди да се качите в автомобила си. Когато вече се качите и запалите двигателя на автомобила, направите маневра и слезете да вземете банкнотата, вече сте в плен на измамниците.

Те само това чакат – колата ви вече е запалена, а на тях не им остава нищо друго, освен да се качат и да я подкарат. Така за броени секунди ще останете без автомобила си, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар