Динко от Ямбол готви мисия в Македония

Гласувайте за статията
Динко Вълев плаши Миленко Неделковски

За Македония се готви да замине Динко Вълев, който нашумя като Ловецът на мигранти, за да защити честта на България пред заклетия македонист Миленко Неделковски – пише „България днес“. Македонският спортен журналист от край време е на нож с нашенеца, след като потроши вандалски с чук българска паметна плоча на загиналите при битката на връх Каймакчалан.

Още тогава Динко поиска среща с Миленко, за да му потърси сметка за вандалския акт, не безуспешни. Неделковски тръгна с охрана и спря да ходи на работа, а Ловеца на мигранти не бе пуснат да премине границата с Македония. Въпреки това той сам плати за нова паметна плоча, която все още възнамерява да постави.

Докато Динко Вълев бе затворен, Миленко за пореден път го удари по болното място, като съобщи, че договор с България е вреден за Македония. Скандалният журналист подчерта, че двете страни нямат обща история, и хвърли бомбата, че Никола Вапцаров е македонски поет. На своята страница във Фейсбук Неделковски си позволи да нарече българите татари, които имат лузърски комплекс, тъй като нямат своя история. Думи, излъчващи много злъч и омраза.
Сега обаче Динко е на свобода и се очаква всеки момент на реагира със своя мисия в Македония – отбелязва изданието.

Динко от Ямбол е вдигнал мерника на Миленко

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар