След като заприлича на кълбо: Десислава не спира да ревнува Благой Найденов! (виж тук)

Гласувайте за статията

Десислава е станала тройно по-бдителна към половинката си!

Талантливата певица Десислава става все по-едрогабаритна с всеки изминал ден. Това е напълно нормално като се има предвид, че е бременна и трябва да роди второто си дете до броени месеци.

Десислава

Десислава става все по-бременна и все по-ревнива към младия си любим Благой Найденов

По време на концерта на пайнерките във Варна обаче, фенове сринаха самочувствието на певицата. В социалната мрежа се появиха коментари на потребители, сравняващи Десислава с кълбо. Което не им прави чест, разбира се.

Всичко това се отразява зле на изпълнителката с ангелски глас. А близки до нея източници разкриха, че Деси все по-често се чувства неуверена в себе си и депресирана. Причината за това е приятелят й Благой Найденов, който е и бъдещият татко на бебето.

Огромната разлика в годините на Десислава и Благой обаче карали певицата да става все по-ревнива към Малката Кобра. Тя и преди го следяла под лупа да не й кръшка, но сега съмненията й минали границата на нормалното.

„Десислава постоянно му звъни, когато не са заедно и иска да разбере къде е, с кого е и кога ще се прибере при нея. Тя редовно чете и слуша как млад мъж като Благой няма място до зряла жена като нея и това я убива. Въобразява си, че той ще налети на някое младо и готино маце, което ще ги раздели“, коментират източниците.

За момента поне няма данни Найденов да е слагал рога на любимата си. А и това ще бъде истинско престъпление предвид факта, че Десислава скоро ще му направи най-ценния подарък в живота. Неговото първо дете.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар