Ужас: Това Дрю Баримор ли е?! (звездата потресе света с тази снимка – адски състарена е)

Гласувайте за статията

Дрю Баримор публикува фотос в Инстаграм, който ужаси почитателите й!

Актрисата Дрю Баримор, която стана известна още като съвсем малко момиченце с ролята си в „Извънземното“, ужаси мрежата. Тя постна свое странно и потресаващо селфи в Инстаграм, а феновете застинаха.

Дрю Баримор

Дрю Баримор втрещи мрежата със селфито, което изненадващо пусна в Инстаграм

На снимката Дрю Баримор няма и помен от хубостта и чара си. Косата й изглежда отвратително, както и веждите. Личат си белите коси по главата й, а веждите й са като на орангутан – сякаш не са пипани с години.

„О, Боже! Кога станах толкова зле? Корените и веждите ми имат нужда от помощ“, пише над фотото самата актриса. Която, ако не друго, то поне си признава, че се е появила в наистина окаян вид.

Какво й пука след като е толкова богата, ще си кажат някои. Но не е така. Звездите са свикнали да бъдат пример за подражание и обожавани от света, което им налагат постоянно и техните мениджъри.

В случая с Дрю Баримор не знаем коя е причината да се появи в подобно състояние и остава да се надяваме, че това е част от ролята й в предстоящия втори сезон на сериала Диетата на Санта Кларита.

Там Дрю играе ролята на Шейла, която от обикновена доскоро съпруга и домакиня, се превръща в истинско и зловещо зомби. Чак тръпки да те побият.

А иначе самата Баримор неведнъж е признавала в интервютата си, че може би е актрисата, която е ползвала най-малко грим в обикновения си живот. Почти винаги излизала без него на улицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар