Николета Лозанова взриви мрежата: Обичам да ме желаят до безумие!

Гласувайте за статията

Николета Лозанова отново показа, че няма равна у нас!

Николета Лозанова не спира да провокира мъжките фантазии и да кара жените да си умират да приличат на нея. Въпреки че е с години по-голяма от сегашните лолитки Гери-Никол и Сузи Мурад, НиЛо доказа, че още е номер едно.

Николета Лозанова

Николета Лозанова показва на малките лолитки, че има още много хляб да изядат, докато я настигнат. Камо ли да я задминат

А малките определено има какво да научат от нея. И още доста хляб да изядат, докато успеят да разпалват страстите така, както го прави тя. Кралицата си е кралица и тя е една. Но за жалост на Гери-Никол, поне що се касае до сексапил, короната още стои на главата на Николета Лозанова.

Днес половинката на Ники Михайлов изпоти мрежата с рекламата на новия продукт на Рефан. Клипът е направен наистина невероятно и адски професионално. А Николета се къпе в злато – нещо, което не й е за първи път и не й е чуждо.

Водещата на „Папараци“ накара хиляди мъже да изплезят езици след като прочетоха статуса в профила й.

„И вие ли обичате да се усещате желани до безумие?! И вие ли обожавате човекът срещу вас да е омагьосан до безсилие?! И вие ли изпитвате наслада, когато всички около вас са в захлас от присъствието ви?!

Ако само на един от въпросите, отговорът ви е „Да“, то бъдете сигурни, че нещото, което пристрастява околните към вас е новият аромат на Refan Intense Gold – по-голям и по-луксозен от всякога! За него и за нея, за всеки, призван да изкушава!“, написа Николета. И признаваме й, много си я бива.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар